Stufat de porc scaldat in sampanie

de Sidy in Porc, 23 Ian 2012 | 4635 vizualizari

 

Aceasta reteta de stufat am pregatit-o cu carne de porc , dar se poate pregati si cu carne de miel , vitel sau iepure. Este la fel de gustos si cu carne mai usor digerabila, cum este carnea de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 cepe verzi
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras
  • 400 g rosii taiate in conserva
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • 150 ml sampanie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura untura
  • frunze patrunjel verde
  • 400 g paste fainoase
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de porc scaldat in sampanie:

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o calim in putin ulei pina devine sticloasa. Rosia si ardeiul le taiem marunt si le adaugam la ceapa ce se caleste. Carnea o portionam felii. Untura o topim intr-o cratita, adaugam feliile de carne si le prajim pe toate partile. Le asezonam cu toate condimentele, adaugam ceapa calita si rasturnam sampania.Lasam sa fiarba la foc mic, acoperit.Daca mai trebuie mai adaugam sampanie. Cu 10 minute inainte de a fi gata, adaugam rosiile din conserva, apoi presaram patrunjel verde tocat.

Servim stufatul alaturi de pastele fainoase fierte. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc scaldat in sampanie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de porc cu farfale