Spirale cu sunca si cascaval

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2013 | 6765 vizualizari

 

Le-am facut de ziua mea si s-au mancat super rapid. Si m-am dat mare si cu cadoul meu frumos :x , tava cu cosulet primita de la Gabita :x

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 3 felii cascaval Gouda
  • 2.5 felii sunca
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu sunca si cascaval:

Intindem foaia decongelata de foietaj pe masa de lucru tapetata cu faina.

Ungem foaia cu galbenusul de ou apoi asezam feliile de cascaval si sunca.

Rulam foaia si taiem cu un cutit cu lama ascutita, rulouri de 1.5- 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Scoatem din cuptor si servim calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Raluca57 1

12.01.2013, 23:25

Multumesc de raspuns si scuze pt intrebarea caraghioasa de "incepatoare". Stiam si eu ca un tort/prajitura se poate taia in cate parti vreau, dar depinde de inaltimea blatului, deci de dimensiunea tavii. Iar daca blatul prajiturii este prea subtire, se poate f bine taia in 3 (dar bucati, nu suprafete). Din cele doua poze nu era chiar atat de clar.
M-am gandit ca aceste bloguri de retete se adreseaza si "incepatoarelor" nu doar unui cerc de specialiste care se felicita intre ele.
Numai bine, Raluca

T I M E A 1

13.01.2013, 00:04

Raluca nu inteleg supararea sincer. Am raspuns frumos si explicam ca nu dooar un tort se taie in trei asa cum intrebi tu. La reteta am scris "Blatul il taiem in trei", nu inteleg ce nu se intelege sincer. Imi cer scuze daca te-a deranjat raspunsul meu, doar vroiam sa ajut si sa subliniez ca orice tort/prajitura se poate taia in cate vrei tu. Reteta mea am facut-o cum am vrut dar tu poti taia in cate vrei tu. Si nu nu este un loc unde doar ne felicitam. Eu felicit doar stric ce imi place. Daca o sa mai stai pe aici o sa vezi ca e un site placut si vesel unde nu se accepta critica . Cu drag iti raspund la ceva la ce nu e clar. Noapte buna

Constelatialeu 1

08.02.2013, 18:00

Bunute !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai la punga