Rulada cu pateu

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2013 | 9420 vizualizari

 

By Ancuta,eu am modificat putin umplutura,

 

INGREDIENTE

Blat

  • 140 g unt
  • 120 g faina
  • 300 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • frunze de patrunjel

Umplutura

  • 200 g pateu
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 100 g sunca
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu pateu:

Blat-topim untul la foc mic dupa care adaugam toata faina si amestecam bine,

Adaugam treptat laptele rece,amestecand continuu,punem din nou pe foc si adaugam cate 1 ou amestecand bine dupa fiecare,potrivim de sare dupa gust si omogenizam,

Turnam compozitia in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,asezam frunze de patrunjel deasupra si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testtul cu scobitoarea,

Cand este gata rulada o rasturnam peste alta foaie de copt si rulam bine,

Umplutura-mixam bine untul la temperatura camerei,adaugam mustarul,sare si piper dupa gust,ardeiul tocat marunt,sunca taiata si patrunjelul tocat,amestecam bine,

Desfacem rulada si intindem umplutura pe toata suprafata,

Rulam din nou,o invelim in folie alimentara si dam la rece pana in momentul serviri,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Barcute umplute cu Ceva fin Crema de branza cu verdeturi