Sparanghel cu cascaval, la cuptor

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 8339 vizualizari

 

E pentru prima oara cand fac sparanghel..si nu aveam nici cea mai vaga idee cum se gateste...am ales aceasta varianta simpla...a iesit...asa si asa...am tot auzit despre gustul extraordinar al sparanghelului...o prietena care e in State il tot lauda...dar pe mine nu m-a dat pe spate...oricum...

 

INGREDIENTE

  • o legatura de sparaghel verde,  vreo 12 buc au fost...
  • cascaval ras
  • 2 oua
  • sare piper
  • o rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel cu cascaval, la cuptor:

Sparanghelul l-am spalat si apoi rupt de partea de jos, am lasat doar partea moale, proaspata. L-am oparit intr-o oala cu apa sarata, vreo 3 minute l-am lasat.

L-am scurs apoi si asezat pe o farfurie. Am batut ouale si am adaugat cascavalul ras, sare, piper...am dat sparanghelul prin acest amestec...a fost cam greu, ca nu prea s-a lipit de el...credeam c-o sa iasa mai bine.

Am pus firele de sparanghel intr-o tava unsa si am dat la cuptor pana s-au rumenit .Am servit asa simplu, cu felii de rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu cascaval, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume