Sos cu capsuni si otet balsamic

de Mitinita in Pt salate, 12 Iun 2013 | 4631 vizualizari

 

Un sos de salata mai neobisnuit,cred ca este primul dressing in care folosesc fructe si combinatia de capsuni ,mustar si otet balsamic din vin alb este una foarte reusita,unde prepondereaza capsunile cu un pic de piscatura de la mustar si o aroma subtila de la otetul balsamic.

 

INGREDIENTE

  • 8 capsuni ,curatate
  • 1 lingura de mustar cu bobite
  • 2 linguri de otet balsamic din vin alb
  • 4 linguri de ulei extra virgin
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu capsuni si otet balsamic:

Punem capsunele in recipientul blenderului vertical.

Adaugam mustarul,otetul balsamic si sarea.

Pornim blenderul si turnam incet uleiul.

Mixam pana cand sosul devine cremos.

Se pastreaza cateva zile la frigider,dar probabil nu va tine atat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu capsuni si otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]