Snitel de curcan cu pesto si mustar

de mihaelar63 in Curcan, 28 Ian 2019 | 4465 vizualizari

 

  Am avut la masa ,, copilasi "' care nu doresc decat carnita slaba si preparata fiarta sau coapta . Eu zic ca m-am descurcat onorabil cu aceste snitele din piept de curcan . Reteta s-a conturat pe masura prepararii :D

 

INGREDIENTE

  • 750 gr piept curcan -12 felii
  • 2 linguri pesto cu busuioc -la borcan
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
  • 1 lingura oregano verde tocat
  • 1 lingura seminte susan
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru pulverizat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de curcan cu pesto si mustar:

  1. Pieptul de curcan se feliaza si se bate cu batatorul de snitele .
  2. Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .
  3. Se face un amestec din pesto , mustar , ulei , sare , piper si oregano verde tocat .
  4. Cu acest amestec se ung feliile de carne .
  5. Bateti ouale spuma cu putina sare intr-o farfurie adanca .
  6. Pregatiti in farfurii adanci sau castroane , faina alba si pesmetul .
  7. In pesmet se amesteca si semintele  de susan .
  8. Se trec feliile de curcan prin faina alba , ou , pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
  9. Se pulverizeaza pe deasupra putin ulei si se da tava la cuptor timp de 20 minute la 205 grade Celsius . Eu am setat  cuptorul pe programul coacere 3D .
  10. Snitelele sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  11. Serviti snitelele de curcan cu pesto si mustar , insotite de garnitura si salata preferata .

TIPS-URI

1

Bucatile de carne se bat cu atentie sa nu se rupa .

2

La curcan puteti servi un vin alb . Noi am gasit , uitata , o butelie de Tamaioasa romaneasca din 2007 .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de curcan cu pesto si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

29.01.2019, 20:07

Un snitel cald as vrea si eu, sa il pun pe o felie de paine unsa cu crema de branza!

Gherca Daniela 1

31.01.2019, 17:27

dantes 1

01.02.2019, 07:02

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu crusta crocanta