Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi

de Bya Ralu in Curcan, 4 Apr 2012 | 6885 vizualizari

 

M-am inspirat dupa Vladutz de la Neatza cu razvan si dani.mi-a placut mult reteta si am facut-o si eu dar cu mici schimbari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 200 g carne tocata de pui
  • 2 legaturi de ceapa
  • 3 fire de usturoi verde
  • 2 legaturi de marar
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 2 felii de paine
  • 100 g parmezan ras
  • sare,piper,busuioc,boia dulce,cimbru,rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi:

Am dat pieptul de pui, usturoiul, ceapa si painea prin masina de tocat. Le-am amestecat impreuna cu carnea de curcan. Ouale se bat separat (ca sa iasa mai pufoase chiftelele) si se amesteca cu ingredientele. Se pune si mararul tocat marunt, parmezanul ras si se amesteca. Se adauga si condimentele. Se formeaza chiftelute si se pun intr-o tava peste hartia de copt si se lasa la cuptor 25 minute, se intorc de pe o parte pe alte.

Ce mi-a ramas le-am prajit in ceaun in ulei. Au iesit bune ambele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de sezon cu carne de curcan si pui cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

05.04.2012, 23:20

cocolina 1

18.04.2012, 11:42

O buna gospodina imi place

Bya Ralu 1

18.04.2012, 12:32

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida