Sfecla umpluta cu nuci

de katty in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 7497 vizualizari

 

O reteta delicioasa de post.

 

INGREDIENTE

  • 5 sfecle rosii mici si rotunde
  • bors
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 300 gr nuci macinate
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla umpluta cu nuci:

Spalam bine sfeclele si le curatam.Punem sfeclele cu apa cat sa le acopere la fiert. Cand sfeclele sunt fierte de jumatate,adaugam borsul peste sfecle si fierbem pana se inmoaie.Scoatem sfeclele,le lasam sa se racoreasca putin, le taiem deasupra un capac si cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul cu grija, pastrand margini de 0,5 cm.Tocam ceapa fin si o punen la calit in uleiul incins. Adaugam putina sare si o lasam pana se inmoaie. Cand este gata oprim focul, punem nuca macinata si piper macinat si omogenizam.

Umplem sfeclele cu acest amestec, apoi le punem capacele.(avem grija sa ne ramana putin amestec de ceapa si nuci).Radem sfecla pe care am scos-o din mijloc.O amestecam cu restul de nuci si ceapa, punem putina zeama ramasa de sfecle.Turnam sosul intr-o tava, asezam sfeclele si dam tava la cuptor pentru20-30 de minute.Servim sfeclele calde sau reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla umpluta cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Corinuta 1

20.12.2014, 23:33

Asa ceva chiar nu am mai vazut!

MotanLaOale 1

21.12.2014, 22:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Basmati cu spanac și hrișcă