Scrumbie cu amestec chinezesc

de ANCA in Peste, 21 Mai 2009 | 8223 vizualizari

 

Bun-bunutzzzzz:))

 

INGREDIENTE

  • 2 scrumbii proaspete
  • putin unt
  • 200 ml vin alb sec
  • lamaie
  • 1/2 ceapa
  • un pachet de legume congelate amestec chinezesc
  • condimente, sare, piper, cimbru, Pimento
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu amestec chinezesc:

Scrumbiile se cresteaza marunt, pentru ca oasele sa se patrunda bine si sa se inmoaie la cuptor.

Intr-un vas yenna uns cu unt, se aseaza pestele, umplut cu felii de lamaie si ceapa taiata jullien, iar de-asupra se mai pun cateva falii de lamaie, fiind un peste gras, greu, in felul asta se atenueaza gustul pregnant. Se introduce la cuptor la 220 grade ptr cca 25 minute. Dupa 15 minute, stropim bine pestele cu vinul alb sec.

Garnitura: intr-o tigaie de teflon, se calesc legumele chinezesti in unt sau ulei de masline, se condimenteza dupa gust, cu sare, piper, cimbru, noi punem si putin sos Pimento sa fie mai spicey:)

Sosul de la peste, se pune peste legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu amestec chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

21.05.2009, 23:34

N-am mai mancat scrumbie de muuuult timp...

ANCA 1

22.05.2009, 09:16

Lumi, Miha, poftiti de serviti!

Miha 1

20.06.2009, 11:02

Gata masa?Ca io vin acus!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]