Macrou in sos tomat

de madi_marin in Peste, 9 Mar 2011 | 12114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • mujdei de usturoi
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos tomat:

Pestele se curata, se spala, se sterge, apoi se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie apoi se pun la prajit in putin ulei incins. Se rumenesc bucatelele frumos pe ambele parti.

Se desface pasta de tomate in putina apa si se adauga sosul peste peste. Se mai tine vasul cateva minute pe foc , apoi se poate servi pestele stropit cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume