Saratele cu ketchup si busuioc

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2013 | 4512 vizualizari

 

poftiti la rontanele.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 1 iaurt mic (natur)
  • 200 gr branza de burduf
  • 1 pachet mic de drojdie
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • ketchup
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu ketchup si busuioc:

Amestecam margarina (la temperatura camerei) cu branza de burduf, iaurul si drojdia dizolvata cu o lingurita de zahar.

Adaugam busuioc uscat (eu am pus doua lingurite cu varf de frunze uscate si maruntite de busuioc). Incorporam faina, framantam pana nu se  mai lipeste aluatul de maini.

Lasam sa se odihneasca cca 15 min.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele cu pintenul, le asezam in tava pe hartie de copt, le ungem cu ketchup, presaram sare si busuioc uscat, apoi dam tava la copt  (cuptor preincalzit, temperatura de 180 grade) pana se rumenesc frumos (de la ketchup vor prinde o culoare aramie superba!).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu ketchup si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv