Cornulete cu spanac si ricotta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2013 | 4309 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj rotund
  • 100g spanac (fiert si stors de apa)
  • 100g ricotta
  • 2 lg smantana(sau branza cremoasa tip Philadelphia)
  • 1 ou+1 galbenus(pt uns)
  • 8 feliute de cascavat afumat
  • sare,piper
  • 1 lingurita de nucusoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si ricotta:

1.Intr-un bol puneti ingredientele:spanac,ricotta,smantana,1 ou,sare,piper,nucusoara si mestecati.

2.Intindeti discul de aluat si taiati 8 triunghiuri.Impartiti umplutura,puneti si feliuta de cascaval afumat,se fac cornuletele,le ungeti cu un galbenus de ou si le dati la cuptor la 180° timp de 30 de minute.

Serviti calde sau reci.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne