Saratele

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat de foietaj din comert
  • 1 ou
  • Chimen
  • Sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intindem cu sucitorul aluatul, formand o foaie de aproximativ 1 cm grosime.

Ungem foaia cu ou batut, taiem fasii de aproximativ 1 cm latime si 7 cm lungime.

Presaram chimen deasupra si le dam la cuptor pentru 15 minute.

Optional se mai poate presara sare.

TIPS-URI

1

Puteti presara si branza sau cascaval ras inainte sa puneti chimenul

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]