Portofele cu cascaval si parizer

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2011 | 4508 vizualizari

 

GUSTOASE SI DELICATE

 

INGREDIENTE

  • 2X400g foietaj
  • 150g cascaval
  • 150g parizer
  • 1ou pt.uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu cascaval si parizer:

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.

Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare.

Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer .

Patratele obtinute le-am impaturit. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor pt. aproximativ o jumatate de ora.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cascaval si parizer" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Ina 1

28.12.2011, 20:28

Ne bucuram , daca ti-am fost de ajutor ( bine...nu eu ) ) Sper sa ramai alaturi de noi

- Andreea - 1

28.12.2011, 21:00

bun venit...cit despre reteta...simplu,rapid si gustos...

angyb 1

29.12.2011, 09:13

ina nu imi amintesc dar s-ar putea sa fi facut si retetele tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini cakes cu sunca