Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 3906 vizualizari
O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.
7
Bucataras Top-Chef
Taguri: sandvis italian, retete Sandvisuri
Taiem chifla in doua.
Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.
La sfarsit punem casscavalul.
Inchidem cu cealalta felie.
de Razvan Constantinescu 1
de Satisfyyourcravings 7
Pushaa 1
Lavinia 1
Bya Ralu 1
excelent
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:12
de Panacris 9
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
pe 18.01 la 10:02
pe 17.01 la 16:57
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
RODIMUR
oanapl
Rocsi
christyansen
Andra_Constantinescu 6
1106 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
RODIMUR 8
926 puncte
Rocsi 9
640 puncte
Merisor 9
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!