Sandvis italian

de Mitinita in Sandvisuri, 9 Apr 2014 | 4218 vizualizari

 

O explozie de arome,dar e neaparat ca chifla sa fie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • o chifla proaspata
  • prosciutto
  • rosii uscate la soare si frunze de busuioc si conservate in ulei de masline
  • cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis italian:

Taiem chifla in doua.

Pe o felie punem putin ulei de masline,adaugam prosciutto,apoi rosiile si busuiocul.

La sfarsit punem casscavalul.

Inchidem cu cealalta felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis italian" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvici cu fasole -de post