Sandvis cu crema de branza

de Bucataras in Sandvisuri, 22 Noi 2013 | 5822 vizualizari

 

Am pregatit un sandvis tare gustos, numai bun pentru micul dejun sau pentru pachetelul de scoala al copiilor. ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine de casa cu tarate
  • 4 cuburi de crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 rosie
  • o mana de frunze de spanac
  • 1 graunte de usturoi
  • marar
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic crema
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu crema de branza:

Iata o reteta savuroasa de sandvis cu branza:

Am pregatit ingredientele pentru sandvis: painea am pus-o la prajit, rosia si spanacul le-am spalat si uscat, iar usturoiul l-am curatat si spalat.

Am frecat feliile de paine cu grauntele de usturoi.

Peste rosia taiata rondele si spanac am presarat sare, cativa stropi de ulei de masline si crema balsamica.

Am indepartat coaja feliilor de paine si am obtinut 4 felii dreptunghiulare.

Pe o felie de paine am pus cateva frunzulite de spanac, deasupra doua cuburi de branza, unul langa celalalt, apoi doua rondele de rosii, cateva fire de marar si deasupra inca o felie de paine.

Sandvisul se poate fixa cu betisoare sau scobitori. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 23:25

eiii ce minunatii de sandvisuri

Irina 1

27.11.2013, 11:03

Dia

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]