Salata boeuf cu piept de pui in sos de portocale

de danielaR in Pui, 22 Sep 2014 | 3715 vizualizari

 

am auzit de multe ori de pieptul de pui in sos de portocale dar niciodata nu am probat..acum pot sa zic ca e delicios..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 1 kilogram de portocale
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 5 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 conserva de mazare
  • 200 gr sunca
  • 3-4 castraveti murati sau in otet
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf cu piept de pui in sos de portocale:

Pt salata de boeuf punem la fiert cartofii cu morcovii. Dupa ce se fierb si se racesc de taie dupa preferinta de mare. Adaugam mazarea si sunca taiata tot patratele, la fel si castravetii. Adaugam maioneza si potrivim de sare si piper.

Incepem sa pregatim pieptul de pui si sosul. Punem intr-o tigaie o lingura de ulei de masline, adaugam pieptul de pui taiat si lasam sa se friga putin. Stoarcem portocalele si le adaugam peste pieptul de pui. Potrivim de sare si piper si adaugam si busuiocul. Lasam totul sa fiarba pana ramane foarte putin lichid.

Mie mi-a placut combinatia. Va sfatuiesc sa o incercati si voi 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf cu piept de pui in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători