Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”

de ionix in Pui, 24 Mai 2010 | 8026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 fir de usturoi verde
  • 1 fir de ceapă verde
  • 3 linguri cu sos de tomate
  • 2 linguri cu apă
  • Sare, piper
  • o cană cu orez fiert + o legătură de pătrunjel proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”:

  Pulpele de pui se spala bine si se pun într-o cratiţă la bain-marine în cuptor.

Când sunt aproape făcute se pune ceapa verde şi usturoiul verde tăiat rondele.

Se dă la cuptor încă 5 minute şi se adaugă sosul de tomate amestecat cu apă, sare şi piper.

Se mai lasă încă 10 minute şi se serveşte cu orezul “pătrunjat”.

Orezul l-am fiert normal iar la sfarsit i-am adaugat mult patrunjel tocat.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu orez “pătrunjat”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ana 1

25.05.2010, 21:02

Si eu pun patrunjel la orez,ii da o aroma deosebita .
Cat despre "patrunjat "daca nu ai sustinatori bazati in spate nu revolutionezi nik.Oricum multe "succesuri "

Sylvia 1

25.05.2010, 21:30

Excelent arata !!!!!5 furculite si de la mine

ionix 1

27.05.2010, 18:22

hehehehe multumesc pt aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu brocolli branchat si diverse aranjamente din legume