Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

de Sidy in Pui, 22 Iun 2010 | 8118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de curcan
  • 2 rodii
  • 1/2 pahar sirop de rodii sau de zmeura
  • 1/2 pahar vin rosu
  • 1 varf cutit scortisoara
  • frunze patrunjel verde
  • (busuioc)
  • 2 oua
  • 100 g pesmet
  • 100 g migdale macinate(optional)
  • 1 pachet branza Ementaler
  • ulei
  • ardei gras colorat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii:

Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).