Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi

de Panacris in Pui, 7 Aug 2012 | 7447 vizualizari

 

Un fel doi rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • pulpe dezosate 6 bucati,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • praf de chimion,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • cartofi albi de Covasna 1000 g,
  • smantana grasime 12% 200 ml.,
  • unt grasime 70% 50g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare, cca. 30 de minute la foc mediu, neacoperit. Cartofii se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se curata de coaja. Se paseaza, apoi se amesteca energic cu unt si smantana, pana devine spumos.

Intre timp pulpele dezosate se maseaza bine cu sare, piper, boia, chimion si ulei. Se pun la prajit pe  graturul incins, eu am folosit tigaia Doubleta, din dotare.

Se servesc fierbinti cu piure pufos de cartofi si salat de sezon sau muraturi. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Panacris 1

08.08.2012, 08:19

Multumesc ptr aprecieri!

Sim0na 1

08.08.2012, 10:17

Stiu la cine vin ptr masa de pranz!!!

gaby_gabytza 1

09.08.2012, 18:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de parjoale moldovenesti din piept de pui