Rulada cu jambon

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2011 | 4852 vizualizari

 

Stiti ca noua ne plac ruladele ca aperitiv....Asa ca am facut-o pe aceasta, care ne-a placut foarte mult.
Poze mai multe...dupa ce imi cumpar alt aparat..

 

INGREDIENTE

  • 600 ml lapte
  • 125 g faina
  • 100 g unt
  • 4 oua
  • 250 g jambon(sunca)
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • cabanos
  • castravete murat
  • ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu jambon:

Se face un sos din untul pus la topit, faina si apoi laptele pus incetisor si invirtind mereu sa nu se faca cocoloase !!! Se lasa la racit si se pun deoparte vreo 5 linguri din sos. Restul sosului se amesteca cu ouale batute bine si se pune apoi compozitia in tava unsa si tapetata cu foaie de copt, la cuptor sa se coaca. Se verifica cu scobitoarea cand e gata.

Jambonul fiert se toaca( eu l-am taiat bucatele mici), se amesteca impreuna cu cascavalul ras pe gaurile mari si se incheaga cu cele 5 linguri de sos si putina smintina sau maioneza , daca trebuie.Se condimenteaza.

Dupa ce e gata rulada , coapta, asa fierbinte , se ruleaza in hirtia de copt din tava si se lasa la racit, apoi se umple cu compozitia de jambon.

Pentru aspect, se pune cabanos, ardei rosu si castravete murat . Apoi am rulat rulada.

Se da la rece pentru citeva ore, asa in folie si apoi se poate taia. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne (polpettone)