Cartofi evantai

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 33710 vizualizari

 

Inspirata de retetele ,,bucataraselor,,...am pregatit si eu acesti cartofi.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi maricei
  • carnati stiks
  • unt
  • condimente pentru cartofi prajiti
  • piper
  • boia dulce
  • marar uscat
  • usturoi granulat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Cartofii curatati si spalati se taie felii, dar nu pana jos...avand grija sa nu se desprinda. Se umplu cu fasiute de carnati, unt, se presara cu condimente, se stropesc cu ulei si putin apa, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc micut pana sunt gata.

Noi am servit cu pulpe la punga si salata de rosii cu ceapa.

TIPS-URI

1

Se pot impacheta individual in folie de aluminiu .

2

Se poate folosi umplutura la alegere ( branza , costita....etc.).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

24.03.2010, 21:17

deliciosi

lia maria 1

12.04.2010, 10:25

Waw arata super tare

Panacris 1

07.08.2013, 17:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]