Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 24 Mar 2016 | 3463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi
  • 3 morcovi
  • 1/2 lingurita mustar Dijon
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline extra virgin
  • ulei de masline
  • 100 grame mazare congelata
  • 1/3 legatura sparanghel proaspat
  • 100 grame frunze de salata
  • 4 oua bio mari
  • 50 grame branza Feta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se dau pe razatoarea mare, impreuna cu morcovii. Se adauga sare din belsug si se lasa 5 minute. 

Se amesteca mustarul cu sucul de lamaie si ulei de masline extra virgin.

Intr-un bol mai mare, se amesteca ulei de masline si sare. Se scurg cartofii si morcovii de cat mai multa apa, folosind mainile si se adauga in bolul cu ulei de masline. Se amesteca. 

Se aseaza compozitia intr-un singur strat intr-o tava potrivita pentru cuptor si se coace 30 de minute, pana devine crocant. 

Intre timp se fierbe sparanghelul 3 minute, se adauga mazarea si se mai lasa 1 minut. Se scurg de apa si se adauga in bolul cu dressingul din mustar. Se amesteca. Se aseaza frunzele de salata deasupra si se amesteca usor.

Se fierb ouale in apa 1-3 minute. 

Se scoate rostiul din cuptor si se aseaza ouale deasupra, frunzele de salata, mazarea si spanaghelul si se presara cu branza Feta. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu mazare, sparanghel si oua posate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta