Rondele de merluciu

de tiby in Peste, 26 Mar 2014 | 4956 vizualizari

 

Pentru ca ieri a fost sarbatoarea de Buna Vestire in care a fost dezlegare la peste si conform traditiilor populare e bine sa se manance peste in aceasta zi, m-am "conformat" si am preparat si eu peste... recunosc ca imi era si dor de un preparat cu peste, a trecut ceva vreme de cand am mancat ultima oara... :)

 

INGREDIENTE

  • 1-2 buc trunchi de merluciu
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de merluciu:

Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet.

Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider.

Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie, se scoate pestele si se da fiecare rondea prin faina apoi se prajeste pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.

Se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se poate servi alaturi de diverse garnituri... eu de aceasta data am ales legume trase la tigaie in putin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de merluciu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu mustar si malai