Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos perfecta pentru a o pregati la o masa festiva sau pentru pranzul de weekend cand se aduna toti ai casei la masa.
Usor de pregatit si cu ingrediente la indemana, poti prepara un meniu care pare sofisticat si iti poti impresiona musafirii sau familia.
Pentru Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos ai nevoie de: muschiulet de porc, pesmet, condimente, cartofi, unt, lapte si parmezan.
Ingrediente Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos
Cum se prepara Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos
Intr-o farfurie adanca amestecam pesmetul cu toate condimentele.
Muschiuletul de porc il punem intr-o tigaie cu ulei bine incins si-l prajim usor pe toate partile (atat cat sa se albeasca la suprafata si sa prinda o pojghita subtire) Luam fiecare bucata de carne (eu l-am taiat in doua ca nu-mi incapea in tigaie) si o tavalim prin pesmetul aromat. Acoperim bine pe toate partile.
Punem intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei si dam la cuptor la foc mediu pentru cca jumatate de ora, pana consideram ca este indeajuns de gatit pentru gustul nostru. Muschiuletul se poate gati si mai putin, in sange, daca va place.
Intre timp punem la fiert in apa cu sare cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Cand sunt fierti se paseaza, se adauga untul si laptele fierbinte. Se omogenizeaza foarte bine. La sfarsit se adauga usturoiul pisat, se mai adauga sare daca e necesar si parmezanul ras.
Muschiuletul de porc in crusta aromata se serveste cald alaturi de piureul de cartofi. E delicios! Am gustat si eu o bucatica, nu m-am putut abtine, ca mirosea atat de bineee… 😛
Pofta buna! 😉
O metoda simpla de a obtine un Muschiulet de porc, la tava gustos, fraged si suculent sau altfel decat o friptura obisnuita Muschiulet de porc impletit
Daca nu va place piureul de cartofi puteti incerca o portie de Cartofi cu Sos de Usturoi si Ulei.