Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

de Bucataras Medi in Pui, 21 Ian 2014 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe superioare de pui
  • 2 cartofi mai mari
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • o lingura ulei de masline
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • 50 ml vin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru:

Ne ocupam mai intai de legume..........curatam cartofii si ii taiem rondele groase de circa 1 cm,dovlecelul il taiem si pe el rondele iar ardeiul gras il taiem fasii mai groase.
Asezam toate legumele intr-un vas de yena.
Spalam pulpele de pui si indepartam pielita iar apoi le frecam bine cu sare si piper.Le asezam deasupra legumelor.
Facem urmatorul amestec.......uleiul,,cimbrul,usturoiul dat prin presa , ardeiul iute taiat marunt,vinul si o cana cu apa.Amestecam bine si apoi turnam peste legume si pulpe.
Dam la cuptor,la 180 grade,la foc potrivit.
Din cand in cand stropim pulpele cu sosul din vas.
Spre final dam focul mai mare pentru a le rumeni.
Scoatem din cuptor si putem servi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin