Piept de pui cu ardei

de AlinaL in Pui, 18 Ian 2010 | 7089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3-4 cepe
  • 5-6 ardei de diferite culori
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ardei:

Pieptul de pui de taie in fasii mai lungi si subtiri. Se pun bucatile de carne intr-o tigaie in care am pus ulei, apa si putina sare. Se lasa pe foc pana scade apa si se rumenesc bucatile de carne.

Separat, se caleste ceapa in ulei si in putina apa, spoi se adauga ardeii taiati bucati mai mari.Se acopera vasul si se lasa pe foc pana s-au fiert ardeii.Din cand in cand se mai poate adauga apa. Eu am pus peste ardei, la final, 2-3 linguri de  pasta de ardei, pentru a lega cat de cat continutul.

La final, se pune carnea peste ardei si se mai lasa cateva minute sa fiarba impreuna. Nu trebuie sa aiba prea multa apa.Se adauga marar si se mai condimenteaza dupa gust.

 

Din pacate iar am dat-o in bara cu pozele. Am reusit sa descarc doar ultima. Celelalte le-am facut cu telefonul si nu vrea sa le descarce din motive de incompatibilitate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

Adinacarla 1

22.01.2010, 14:22

tentant

Oana 1

22.01.2010, 15:57

Tare bun, si mie imi place!

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor cu cartofi