Pulpe de pui la cuptor cu legume

de katty in Pui, 14 Noi 2014 | 6186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 1 conserva morcovi tineri
  • 3-4 cartofi
  • 2 sfecle potrivite
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • 150 ml vin alb , sec
  • 3-4 catei usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu legume:

Curatati sfecla , o spalati si o taiati in 6 bucati . Curatati cartofii , ii spalati si ii taiati in patru . Procedati la fel si cu ceapa . Puneti legumele intr-un vas termorezistent si le presarati cu sare si piper .Spalati pulpele de pui si le tamponati usor cu un servet . Amestecati sare , piper , rozmarinul si o lingurita ulei . Ungeti pulpele cu acest amestec , apoi le puneti peste legume . Turnati vinul , acoperiti vasul cu o folie de aluminiu si il dati la cuptor pentru 15 minute .Cand timpul a trecut luati folia de aluminiu , puneti morcovii scursi ,usturoiul , stropiti cu restul de ulei si lasati la cuptor pentru inca 15 minute , sau pana cand vinul scade si pulpele se auresc frumos. Serviti pulpele cu garnitura de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]