Pulpe de pui in crusta de alune

de raluca95 in Pui, 12 Feb 2015 | 2745 vizualizari

 

Fiind piticul meu bolnavior i-am facut o supa pe pulpe de pui si dupa ce le-am fiert, nestiind ce sa fac cu ele, m-am gandit sa incerc sa fac ceva nou, asa ca a iesit aceasta reteta.. este extrem de simpla,sper sa va placa :D

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui fierte fara piele
  • 1 lingurita de miere + 3 linguri de ulei de masline + piper
  • alune tocate marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de alune:

Dupa cum am spus, reteta este foarte rapida si usoara. Dupa ce am fiert pulpele de pui si le-am dat jos pielea, am amestecat mierea impreuna cu uleiul si piperul (nu am pus sare deoarece eu am folosit alune sarate) obtinand o emulsie cu care am uns bine pulpele pe care le-am trecut prin alunele tocate.

Le-am pus la cuptor la 180 C timp de 10 minute aproximativ ( depinde de cuptor, stati atenti sa nu se arda alunele). Eu le-am servit cu o tocanita de ardei cu usturoi si paine prajita. Sper sa va placa. :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe gustoase a la Buddy