Ciocanele de pui cu pesmet la cuptor

de mamaieelena in Pui, 5 Sep 2012 | 5374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciocanele de pui
  • 1 ou
  • 1 lingura boia dulce de ardei
  • 1 lingurita tabasco
  • 1/2 lingurita sare
  • putin busuioc uscat
  • putin cimbru uscat
  • putin maghiran
  • 200g pesmet
  • 50ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu pesmet la cuptor:

Ciocanelele spalate si curatate se pun pe hartie prosop. Intr-un castron se vor amesteca toate ingredientele enumerate mai sus mai putin pesmetul si uleiul. Intr-o farfurie intinsa se pune pesmetul. Intr-o tava se pune ulei si se pune in cuptor pentru a fi incins uleiul in momentul cand se vor pune ciocanelele. Fiecare bucata se da prin amestecul de ou si mirodenii dupa care se vor tavali in pesmet. Cand toate se vor termina de pregatit se aseaza in tava incisa si se dau la cuptor. Se lasa pana se rumenesc pe o parte si apoi se intorc pe cealalta parte sa se rumeneasca.

Sunt foarte gustoase si crocante.

Pofta buna.

Noi am servit cu mancarica de fasole cu cartofi ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe gustoase a la Buddy