Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru

de papabundetot in Pui, 18 Aug 2013 | 3078 vizualizari

 

Pentru ca de putine ori am ocazia sa stau in bucatarie atat cat imi doresc,ma gandesc mereu sa prepar feluri rapide de mancare din lipsa de timp insa,imi doresc mereu ca ele sa fie savuroase si deosebite chiar daca dureaza putin prepararea lor.Pana acum mi-a reusit pentru ca oricat de obosita sunt atunci cand intru in bucatarie uit de oboseala sau de orice problema as avea si imi concentrez atentia si dragostea asupra preparatelor mele. :)

Acest preparat nu face exceptie,a fost gatit intr-un timp relativ scurt si a fost plin de arome si ne-a placut mult.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5-6 pulpe fara os
  • apa de flori de portocal,
  • sos soia,
  • crema de otet balsamic
  • curry,
  • fulgi de ardei iuti
  • ulei de masline,
  • menta
  • Pentru paste:
  • apa cu sare,
  • usturoi
  • paste,
  • smantana
  • susan negru,
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru:

Pulpele spalate bine le-am pus intr-un castron la marinat cateva minute in apa de flori de portocal,sos soia,curry,crema de otet balsamic,menta si fulgi de ardei. Le-am lasat cam 10 minute pentru ca nu aveam mai mult timp la dispozitie,dar le puteti lasa si mai mult. Dupa ce s-au marinat le-am pus intr-un vas de sticla rezistent la temperaturi inalte si am adaugat peste ele si marinata in care au stat,iar deasupra am pus putin ulei de masline si le-am dat la cuptor la foc mediu cam 30 minute pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.

Intr-o oala am pus apa la foc si sare,iar cand apa a dat in clocot am pus pastele si le-am fiert cu 1 minut mai putin decat scria pe ambalaj.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline,usturoiul tocat marunt,putin susan negru si cand acestea s-au prajit putin (fara sa se arda),am adaugat pastele si am amestecat bine.Am pus si putina apa din cea in care pastele au fiert,apoi am adaugat smantana si am mai lasat 1 minut pe foc.

Am servit pastele cu pulpele de pui cu menta si apa de flori de portocal,alaturi de o salata de rosii cu busuioc,dar puteti face orice alta salata va place.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi aromati la cuptor