Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar

de Bunica in , 14 Iul 2018 | 2661 vizualizari

 

Un pranz delicios am servit astazi! Pulpe de pui condimentate cu condimente naturale 100% de la Delikat.Condimentele le-am folosit inclusiv la salata de varza.Ce aroma!
Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1/4 lingurita sare
  • piper boabe macinat proaspat de la Delikat
  • 1/4 lingurita ierburi cu marar de la Delikat
  • 1/4 lingurita condimente pentru gratar de la Delikat
  • 1/2 varza mica
  • 1/2 legatura marar
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar:

Spala pulpele de pui. Sterge-le pe servetele absorbante de bucatarie. Condimenteaza cu condimente naturale de la Delikat. Acopera si lasa-le la frigider pentru 30 minute.

Intre timp curata varza de primele foi. Taie jumatate de varza si toac-o fideluta. Pune varza tocata intr-un castron.

Spala mararul si toaca-l marunt. Adauga mararul peste varza, sareaza. pipereaza dupa gust. Asezoneaza cu ulei si otet.

Pune gratarul pe foc la incins. Cand gratarul este incins, adauga pulpele de pui condimentate. Lasa 5 minute pe fiecare parte.

Serveste cu salata de varza sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

Pulpele le pui la fript cu pielea in jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu condimente naturale, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui, sos alb si broccoli - reteta rapida si delicioasa