Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4933 vizualizari

 

Rapid de facut si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • o punga de legume chinezesti
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • curcumma
  • chilly
  • ghimbir
  • o lingura de miere
  • o lingurita sos de soia dark
  • o lingura de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti:

Pulpele se curata de piele si se spala, se pun la fiert 30 min.

Apoi se scot si se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, curcumma, praf de chilly si ghimbir macinat.Se pune un plonic din zeama in care au fiert pulpele si se lasa la rumenit , spre final se pune mierea si se mai lasa 2-3 min.

Se pune uleiul de masline in wok se pun legumele si se lasa 7-8 min, se adauga sosul de soia si sare si se mai lasa inca 2-3 min.

Masa este gata!!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu cotlet de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:55

Meri nu-i nimica ca si asta e mancata de mult

babi5 1

19.10.2013, 14:34

Rocsi 1

19.10.2013, 22:33

Maine vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]