Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4528 vizualizari

 

Rapid de facut si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • o punga de legume chinezesti
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • curcumma
  • chilly
  • ghimbir
  • o lingura de miere
  • o lingurita sos de soia dark
  • o lingura de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti:

Pulpele se curata de piele si se spala, se pun la fiert 30 min.

Apoi se scot si se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, curcumma, praf de chilly si ghimbir macinat.Se pune un plonic din zeama in care au fiert pulpele si se lasa la rumenit , spre final se pune mierea si se mai lasa 2-3 min.

Se pune uleiul de masline in wok se pun legumele si se lasa 7-8 min, se adauga sosul de soia si sare si se mai lasa inca 2-3 min.

Masa este gata!!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu cotlet de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu praz