Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4404 vizualizari

 

Rapid de facut si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • o punga de legume chinezesti
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • curcumma
  • chilly
  • ghimbir
  • o lingura de miere
  • o lingurita sos de soia dark
  • o lingura de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti:

Pulpele se curata de piele si se spala, se pun la fiert 30 min.

Apoi se scot si se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, usturoi, curcumma, praf de chilly si ghimbir macinat.Se pune un plonic din zeama in care au fiert pulpele si se lasa la rumenit , spre final se pune mierea si se mai lasa 2-3 min.

Se pune uleiul de masline in wok se pun legumele si se lasa 7-8 min, se adauga sosul de soia si sare si se mai lasa inca 2-3 min.

Masa este gata!!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu cotlet de porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi, salvie si rozmarin