Musaca de cartofi cu piept de pui

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 23 Oct 2010 | 4850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr de cartofi,
  • 800gr piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 4 linguri de ulei,
  •  3 oua,
  • 2 linguri de unt
  • 200gr caizer afumat,
  • sare, piper dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu piept de pui:

Cartofii se fierb, apoi se strecoara si se face un pireu in care adaugam untul si 2 oua. Ceapa tocata marunt se caleste in ulei, apoi se pune carnea care a fost fiarta si tocata si caizerul. Se lasa pe foc 10 min, apoi se amesteca cu cartofii. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei. Pe deasupra se pune un ou batut si se introduce in cuptorul incins ptr 45min. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare calda