Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2013 | 4956 vizualizari

COMENTARII (13)

Merisor 1

19.10.2013, 09:51

Dea_Dea 1

19.10.2013, 09:57

Pfff facem schimb Meri ? Eu iti dau deasta tu imi dai paine daia cu iaurt

Merisor 1

19.10.2013, 10:00

Dea, aia e mancata demult

deyutzky 1

19.10.2013, 10:00

Bucataras Medi 1

19.10.2013, 10:05

delicios!

MotanLaOale 1

19.10.2013, 10:56

adry88 1

19.10.2013, 11:18

bun bun

Strawberries thoughts 1

19.10.2013, 11:32

Suna delicios, insa am o intrebare: ce fel de miere ai folosit? Stiu ca exista un fel de miere speciala care se poate folosi la gatit. Din cate stiu eu, mierea normala, la temperaturi mai mari de 40 de grade, este toxica.
Multumesc

Cris2711 1

19.10.2013, 12:22

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:54

Iulia , eu am folosit miere de casa, nu speciala, si oricum nu lasi mult numai cat sa se inmoaie sa acopere putin pulpele

Dea_Dea 1

19.10.2013, 12:55

Meri nu-i nimica ca si asta e mancata de mult

babi5 1

19.10.2013, 14:34

Rocsi 1

19.10.2013, 22:33

Maine vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]