Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 8825 vizualizari

 

Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpă de viţel
  • Morcovi
  • Ţelina radacina
  • Ceapa
  • Patrunjel radacina
  • Usturoi
  • Roşii cherry
  • 100 ml suc de roşii
  • Rozmarin verde
  • Sare,piper
  • Ulei
  • 1 bucata hârtie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor:

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.

Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.

Deasupra am pus bucata de carne.

Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.

Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.

Dupa o ora,am întors carnea.

Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fricando cu ciuperci