Pulpa de porc in sos de rosii

de Lau in Mancaruri cu carne, 1 Mai 2011 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 cutie de rosii
  • condimente
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita de busuioc
  • 1 foaie de dafin
  • 1 capatana usturoi
  • 300 ml de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de rosii:

Se taie carnea fasii si se condimenteaza.

Se adauga  200 ml de vin si o lingurita de busuioc,usturoiul pisat si se lasa 1 ora cel putin.

Se aseaza fasiile intr-o tava unsa cu unt si se adauga cutia de rosii taiate.

Se adauga 100 ml de vin,sare,piper, oaia de dafin si  2 catei de usturoi taiat marunt si se da la cuptor. 50 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc