Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi

de katty in Porc, 26 Noi 2017 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 500 ml bere neagra
  • 700 gr cartofi rosii
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • boia iute
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi:

Taiem pulpa de porc in bucati mai maricele si le punem intr-un castron. Adaugam, piper, cimbru, foile de dafin, boiaua si berea, acoperim vasul si il lasam la rece pentru cateva ore (de preferat de seara pana dimineata). Punem carnea impreuna cu tot continutul  castronului in vasul multicooker-ului si il setam pe BAKE, 150 de grade C.  Il lasam sa se coaca pana zeama scade de 3/4 si carnea  se inmoaie.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in patru. Adaugam cartofii, sare si uleiul si ii lasam  pana zeama scade de tot. Ocazional amestecam. Cand zeama a scazut, ridicam capacul si pornim optiunea FRY pentru 5 minute.

Servim friptura presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc coapta in bere, cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu 5 arome chinezesti