Pui la gratar

de COSTEO in Pui, 16 Apr 2013 | 3459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 1 ardel gras rosu(verde)
  • pt bait:
  • 500 ml bere
  • 8 catei usturoi
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la gratar:

Pulpele de pui se curata si se spala apoi le taiem in 2 si le crestam foarte bine.

Intre timp pregatim bait-ul din bere,cimbru,sare,piper,usturoi pisat,rozmarin si condimente granulate  si punem pulpele la bait timp de 8 ore la rece.

Dupa ce le-am scos din bait ,punem in crestaturi bucatele de usturoi si ardel gras, punem pulpele pe gratar

Intoarcem pulpele pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure