Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței

de Satisfyyourcravings in Pui, 5 Apr 2014 | 4559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi
  • 1 mix legume japoneze (ceapă, ardei, morcov, ciuperci shiitake, mazăre, rădăcină de lotus)
  • 3 linguri sos thailandez dulce-picant
  • 150 grame tăiței
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • 1 lingură ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței:

Tăițeii se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-un wok, se încălzește uleiul și se adaugă usturoiul. Se călește până devine auriu. Se adaugă puiul și se gătește până își schimbă culoarea. 

Se adaugă mixul de legume. Se gătesc 6-7 minute. La final, se adaugă sosul thailandez și tăițeii. 

Se amestecă până când toate sunt acoperite de sos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui chow mein