Pui mediteranean - Reteta savuroasa cu care cuceresti pe orice gurmand. Aromele imbietoare ale uleiului de masline, amestecului de usturoi cu aromele proaspete de cimbru, oregano si busuioc se imbina perfect pentru a crea o mancare memorabila.
Carnea este frageda si aromata, iar legumele aduc o nota de prospetime si gust.
Pentru Pui mediteranean - Reteta savuroasa cu care cuceresti pe orice gurmand ai nevoie de ingredientele urmatoare: pulpe de pui, ulei de masline, usturoi, masline, feta, condimente.
Cum se prepara Pui mediteranean - Reteta savuroasa cu care cuceresti pe orice gurmand:
Incalziti cuptorul la 200°C (400°F).
Intr-un castron mare, amestecati uleiul de masline, usturoiul maruntit, sucul de lamaie, cimbrul, oregano, busuiocul, sarea si piperul.
Adaugati pulpele de pui in castron si asigurati-va ca sunt bine acoperite cu amestecul de ulei si condimente.
Asezati intr-o tava de copt rosiile cherry si maslinele, apoi puneti in mijloc pulpele.
Coaceti in cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute sau pana cand puiul este gatit complet si a capatat o culoare auriu inchis. Scoateti din cuptor, presarati branza feta si mai puneti la cuptor pentru 5-10 minute.
Serviti puiul cu o salata verde pentru o masa completa.
Aceasta reteta ofera o combinatie perfecta de arome mediteraneene, iar textura cremoasa a branzei feta completeaza perfect gustul suculent al pieptului de pui.
Incearca si reteta de Butter chicken, o mancare foarte gustoasa sau varianta de Pui cacciatora pe care il poti servi cu niste Castraveti murati.
Pofta buna!