Pui (de tara) la tigaie

de COSTEO in Pui, 30 Iun 2013 | 10035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de (curte)
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • cimbru
  • ulei
  • vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui (de tara) la tigaie:

Puiul  se spala si se curata bine de toti cotorii si se portioneaza. Se pune la fiert cateva ore, pana se despride putin carnea de pe os. Dupa ce a fiert, se pune la tigaie, in putin ulei incis bine, se adauga sare, piper, catei de usturoi tocati fin, cimbru. Se lasa se se rumeneasca pe ambele parti. La final stropim cu putin vin.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui (de tara) la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor