Pui cu legume la vas roman

de crisad in Pui, 11 Noi 2009 | 10244 vizualizari

 

o mancare usor de facut si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • cartofi
  • ceapa
  • ardei rosu
  • rosii
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la vas roman:

se lasa vasul in apa rece

se taie felii legumele se aseaza pe fundul vasului (eu am pus intai ceapa si ardeiul apoi cartofii taiati felii mai groase si rosiile deasupra)apoi pulpele condimentate  se adauga cam o cana cu apa  se pune capacul (tinut si el in apa) si totul merge la cuptor  pt 30-40 min . dc vreti o friptura mai rumenita luati capacul si mai lasati 15-20 min .am servit cu muraturi taranesti

 

TIPS-URI

1

nu am putul da exact cantitatea de legume folosita aici depinde de fiecare dupa gust si nr de pers la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci