Platou taranesc

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 19372 vizualizari

 

bunatati de ziua sotului!

 

INGREDIENTE

  • pestisori uscati afumati
  • branzeturi
  • sunculita
  • ceapa rosie
  • ridichii
  • carnati proaspeti subtiri
  • ciuperci
  • usturoi
  • crema de branza cu unt si verdeata
  • ardei verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou taranesc:

Carnatii proaspeti se ia cate o bucata si se incovoaie ca o acadea pe un bat de bambus de frigaruie.Se prajesc asa pe o tigaie de teflon fara ulei.

Crema de branza: se razuieste branza si se amesteca cu unt si verdeturi tocate fin. Se servesc cu ridichii si ardei verde alaturi.

Ciupercile se taie jumatati si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei, se da un praf de sare si piper si se amesteca cu 3 graunti de usturoi zdrobit.Se servesc alaturi de carnatii acadele infipti in cepe rosii.

Separat servim si un castronel cu slata de vinete coapte cu maioneza si ceapa rosie.

Sunculita se taie bucatele mici , branza felii groase.

Se servesc pe un platou de lemn scobit.

Pofta mare !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou taranesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi la cuptor cu salau si ardei