Ciupercute

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 8986 vizualizari

 

Banalele oua umplute, foarte simplu de facut, dar de efect asa cu caciulitze.

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 12 rosii mici(cherry)
  • 1 pate de pui (sau de care va place)
  • branza topita la tub ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Se fierb ouale tari si se lasa sa se raceasca.

Intre timp rosiile se spala, apoi se taie un capacel pe partea cu cotorul si se scobesc de miez. Se lasa sa se usuce bine ca sa nu alunece de pe oua.

Se curata ouale de coaja si se taie albusul de la baza. Se scot usor galbenusurile si se zdrobesc cu furculita, apoi se amesteca cu pateul pana formeaza o pasta. Se umplu ouale cu o lingurita mica cu aceasta pasta si se aseaza pe un platou.

Se aseaza pe fiecare ou o rosioara scobita si se orneaza cu picatele albe de branza topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel