Cartofi taranesti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2010 | 6833 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • hamon
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • tarhon
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Spalam si taiem cartofii putin mai grosi.

Punem uleiul in tava, apoi cartofii, taiem hamonul cubulete, ceapa julien si le punem peste cartofi.

Peste care vom pune o cana cu apa.

Condimentam cu sare, piper, cimbru si tarhon.

Dam la cuptor pentru app. 30-40 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv