Placinta Puturoasei

de rena in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2014 | 30550 vizualizari

 

Lenea e cucoana mare :)))

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 1 litru de lapte
  • 200 gr unt
  • 5 oua
  • branza telemea sau feta
  • 200 gr branza gouda rasa
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta Puturoasei:

Punem intr-o oala laptele cu untul sa se incalzeasca pana se topeste untul, batem ouale si le punem in lapte dupa ce s-a racit putin, dam dupa gust sare si piper.

Luam o tava, asezam foaia de placinta punem un polonic din laptele facut mai sus, iarasi o foaie, iarasi lapte si asa asezam jumatate din foi si jumatate din lapte. Zdrobim branza (telemeaua sau feta) punem si branza gouda apoi iarasi foi una cate una si la fel si compozitia de lapte.

Dam la cuptor sa se rumeneasca, la foc mediu (180 grade).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta Puturoasei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]