Placinta cu branza sarata

de rivka in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2010 | 29162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj de placinta
  • 200 grame cascaval olandez feliat subtire sau ras
  • 250 gr telemea
  • verdeata dupa gust
  • susan
  • mac
  • 3 oua
  • putin lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza sarata:

Foaia se intinde pe masa curata se lasa la dezghetat.Se presara cascavalul uniform, branza zdrobita verdeata.

Se ruleaza un sul care se taie bucati cam de 8 cm.Se aseaza in tava pe hartie de copt.

Se presara susan, mac, se bat cele 3 oua cu putin lapte se toarna deasupra.

Se da la cuptorul incalzit la cca 180 grade cca 40 minute pana sunt rumenite si crescute.

Se servesc caldute usor sau reci langa o bere sau un pahar de vin alb.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne