Budinca Yorkshire

de LC in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2012 | 6988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 ml lapte
  • 250 g faina
  • 10 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire:

Inainte sa ne apucam de preparare incalzim cuptorul la 250 de grade. Intindem uleiul in tava pe care o folosim si o introducem in cuptor.  Batem ouale bine bine, adaugam sarea si turnam laptele rece si amestecam bine, lasand apoi la odihnit pentru 15 minute. Apoi adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza. Scoatem tava din cuptor si turnam compozitia in ea. O punem la cuptor inapoi pentru circa 15-20 minute.

TIPS-URI

1

eu am servit cu miez de lapte si am pus putin piper

2

insa merge si cu dulceata, miere sau orice altceva va trece prin cap; merg coapte in forme si umplute cu ceva :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sim0na 1

03.07.2012, 23:25

Trebuie sa fie bun.. n-am mancat niciodata

love_cherry 1

04.07.2012, 12:07

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]