Aperitiv rulouri cu ton si masline

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 4190 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj (400-450 g)
  • umplutura:
  • 150 g masline
  • 1 conserva ton
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu ton si masline:

Dezgheti aluatul de foietaj, la temperatura camerei.
Desfaci foaia de aluat, peste plasticul in care a fost impaturita.
Mixezi toate ingredientele in robotul de bucatarie si intinzi aceasta compozitie peste foaia de aluat si o rulezi relativ strans. Lasi o margine de cca 2 cm, neacoperita de umplutura ca sa se lipeasca aluatul la copt.
Infasori ruloul astfel obtinut, in plasticul in care a fost ambalat si dai la congelator pentru cca 40-50 minute (sau pana cand se intareste aluatul), pentru a taia astfel rondele egale si frumoase.
Scoti aluatul de la congelator si tai rondele, cam de grosimea unui deget.
Le pui in tava aragazului pe hartie de copt si le coci in cuptorul bine incins, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu pasta de masline